Ingrediente active

Regenerează și redă pielii flexibilitatea. Contribuie la regenerarea celulară, și stimulează procesul de cicatrizare și vindecare a rănilor, prin stimularea multplicării celulare în zona lezată.

Ajută pielea să-șimenține nivelul de umezeală și protejează pielea. Glicerina elimină celulele moarte prin aportul de proteine, responsabile pentru dispunerea celulelor laolaltă, dar și pentru prevenirea noilor celule formate.

Non ionic, este un surfactant blând folosit în special pentru a emulsifica uleiurileesențiale. Se obține prin etoxilarea acidului lauric derivat din ulei de cocos. Când este aplicat pe piele are unefect calmant și totodată facilitează alimentarea produselor în care încorporat.

Antibacterian, antifungic și antioxidant. Ajutăla reducerea inflamației și la accelerarea vindecării. Mărește activitatea celulelor albe din sînge, care ajută la combaterea infecțiilor. Este un dezinfectant și deodorant natural. Antiseptic pentru tăieturi și zgârieturi minore. Conține compuși antiinflamatori care confor dovezilor emergente, pot fi de ajutor pentru ameliorarea simptomelor psoriazisului.

Antibacterian chiar și la concentrații sub 1%. Este folosit ca conservant, un fel de  conservant vital pentru a vă asigura că produsele nu se strică și nu transmit infecția.

Acțiunea este tonică și stimulentă, antiinflamatoare, antiseptică, imunostimulatoare,decongestivă iar în special  limonenul reduce agresivitatea citrărilor asupra pielii și mucoaselor.

Un antioxidant puternic, curăță toxinele din organism, stimuleză drenajul limfatic, intinerirea energiei, pentru purificarea pielii și  fungiilor. Antiseptic, diuretic, antioxidant, antibacterian, detoxificant, dezinfectant, mucolitic, astrigent, degresant.

Accept Refuz