SERVICIILE NOASTRE ASIGURĂ O DEZVOLTARE CONTINUĂ ȘI
PROFITABILITATE PENTRU TOȚI MEMBRII NOȘTRI

Cursuri specializate și formare în domeniul de pedichiură orientată medical.
Cunoștințe internaționale și bune practici chiar și după formarea academică.
Sistem favorabil de achiziții și revânzări de produse.
Un program unic de membru cu oportunități de marketing și de afaceri.

Dezvoltare profesională și de afaceri continuă
Află mai mult
Venit suplimentar regulat
Află mai mult
Sprijin profesional continuu și schimb de informații
Află mai mult
UN PAS ÎNAINTE ÎN PROFESIE
PAȘI FĂRĂ PROBLEME LA DOMICILIU

În România, suntem formatori exclusivi ai brevetelor lui Adrian Aarkada și Daniel Abratkiewitz și distribuitori exclusivi ai produselor acestora, cu care colaborăm îndeaproape de ani de zile pentru promovarea profesiei.

Am început să introducem și continuăm să diseminăm o serie de metodologii deja utilizate în străinătate, cum ar fi metodologia de bandajare, care este de mare ajutor în activitatea pedichiură medicală.

Ne lărgim orizonturile în diferite domenii de îngrijire a picioarelor cu vorbitori invitați din țară și din străinătate în cadrul evenimentelor noastre. De asemenea, am început să organizăm tabere pentru membri în care accentul se pune pe dezvoltarea afacerii construirea de relații și recreere.
TRECUTUL NOSTRU ESTE ÎNGRIJIREA UNGHIILOR, VIITORUL NOSTRU ESTE ÎNGRIJIREA CLINICĂ A PICIOARELOR
Pentru că problemele picioarelor pot fi tratate fără intervenții drastice

În calitate de coordonator profesional al Nail Secrets, pe lângă formarea mea podiatrică acreditată la nivel internațional, de asemenea, am pregătire de asistent generalist. Toate astea având scopul ca tratamentele și formarea profesională oferită de mine în domeniul podiatriei, să le ridic la cel mai înalt nivel al științei sănătății.

Avem colaborare cu mai mulți medici din țară și din străinătate din domeniul diabetologiei, chirurgiei, ortopediei, dermatologiei și din alte domenii ale medicinei pentru a combina diferite cunoștințe și tehnici,  cu scopul de a oferi cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

În calitate de podiatru și instructor, am participat la mai multe operații chirurgicale, astfel încât, urmând și încorporând tehnici internaționale, inovatoare, intervenții specifice concepute pentru diverse probleme ale piciorului să poată fi implementate și în țara noastră.

Numele meu este Elisabeta Nagy,
podiatria fără durere este
misiunea mea de 10 ani
Află mai mult
Accept Refuz