TRECUTUL NOSTRU ESTE ÎNGRIJIREA UNGHIILOR, VIITORUL NOSTRU ESTE ÎNGRIJIREA CLINICĂ A PICIOARELOR
Pentru că problemele picioarelor pot fi tratate fără intervenții drastice

Numele meu este Elisabeta Nagy,

Cu 15 ani in urma am debutat in meseria de manichiurist-pedichiurist, in decursul timpului participand la multiple competitii nationale si internationale; de 12 ani sunt formator în domeniul pedichiură complexă. Imi impartasesc cu bucurie toate cunostintele acumulate cursantilor mei, si intentionez sa tratez cat mai multi pacienti, in cazul problemelor ughiale.

Va impartasim experienta noastra, si solutiile alternative de tratament ale picioarelor; aveti astazi la dispozitie produse, aparate si tehnici inovative, care ne vor ajuta sa tratam impreuna persoane care au nevoie de specialistii nostri, pentru a ne imbogati cunostintele, si a afla informatii medicale si estetice noi. Specializândumă în continu, particip la cursuri de perfectionare, la conferinte in domeniu, unde am contact cu specialisti internationali.

Contact
about
CALIFICĂRI ȘI RECUNOAȘTERE PROFESIONALE

Lista scurtă de diplome

TOTUL DESPRE PICIOARE SĂNĂTOASE
AVEM ACUM O ÎNTREAGĂ COMUNITATE PROFESIONALĂ ÎN SPATELE SLOGANULUI NOSTRU
TRATAMENTE INOVATOARE, CURSURI CERTIFICATE, PRODUSE DE CALITATE ÎNTR-UN SINGUR LOC

Nu numai că ne actualizăm în mod constant cu cele mai recente cunoștințe internaționale și metode de aplicare a produselor utilizate în tratamentele noastre podiatrice specializate, dar le împărtășim în mod constant cu profesioniștii pentru a-i educa, astfel încât să putem rezolva problemele de picioare și de circumferințe ale mai multor oameni fără durere, fără intervenții chirurgicale drastice.

Află mai mult
PIONIERI PROFESIONIȘTI RECUNOSCUȚI LA NIVEL INTERNAȚIONAL PE PIAȚA INTERNĂ

Suntem prima companie de pe piața românească care a distribuit aceste tehnici și produse speciale, iar până în prezent suntem distribuitorul exclusiv al multor cursuri de formare și produse în România, datorită activităților noastre profesionale și comerciale recunoscute la nivel internațional.

Află mai mult
CREȘTEREA DE NIVEL ÎN PROFESIE
PAȘI FĂRĂ PROBLEME LA DOMICILIU

În România, suntem singurii instructori ai brevetelor lui Adrian Aarkada și Daniel Abratkiewitz, precum și distribuitorii exclusivi ai produselor lor și lucrăm îndeaproape cu ei de mai mulți ani pentru a promova profesia.

Am început introducerea multor metodologii deja folosite în străinătate și continuăm să le răspândim până în prezent, cum ar fi metodologia de bandajare, care este de mare ajutor în activitatea podiatrilor.

Ne lărgim orizonturile în diverse domenii ale podiatriei, podologiei și medicinei cu vorbitori invitați din țară și străinătate la propriile evenimente. În plus, am început organizarea de tabere pentru membrii noștri, unde accentul se pune pe dezvoltarea afacerii, construirea de relații și relaxare.
PĂREREA CLIENȚILOR NOȘTRI
TRECUTUL NOSTRU ESTE ÎNGRIJIREA UNGHIILOR, VIITORUL NOSTRU ESTE ÎNGRIJIREA CLINICĂ A PICIOARELOR
Pentru că problemele picioarelor pot fi tratate fără intervenții drastice

În calitate de coordonator profesional al Nail Secrets, pe lângă formarea mea podiatrică acreditată la nivel internațional, de asemenea, am pregătire de asistent generalist. Toate astea având scopul ca tratamentele și formarea profesională oferită de mine în domeniul podiatriei, să le ridic la cel mai înalt nivel al științei sănătății.

Avem colaborare cu mai mulți medici din țară și din străinătate din domeniul diabetologiei, chirurgiei, ortopediei, dermatologiei și din alte domenii ale medicinei pentru a combina diferite cunoștințe și tehnici,  cu scopul de a oferi cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

În calitate de podiatru și instructor, am participat la mai multe operații chirurgicale, astfel încât, urmând și încorporând tehnici internaționale, inovatoare, intervenții specifice concepute pentru diverse probleme ale piciorului să poată fi implementate și în țara noastră.

Numele meu este Elisabeta Nagy,
icioare fara probleme si podiatra este
misiunea mea de 15 ani.
Află mai mult
SERVICII ORIENTATE SPRE VALOARE, CREȘTERE ȘI COLABORARE

O afacere poate fi sustenabilă pe termen lung doar dacă este construită pe baza valorilor corecte și dacă le reprezintă în mod consecvent în toate domeniile. Fie că este vorba de clienții noștri, de clienții produselor noastre, de pedichioriștii care participă la cursurile noastre de formare, de partenerii noștri profesioniști sau de furnizorii noștri de produse, noi acționăm în conformitate cu aceste valori și așteptăm de la ei.

Precizia, atenția și fiabilitatea sunt esențiale în tratamentele podiatrice. Dar la fel facem și în alte domenii de activitate (și de viață). Livrăm ceea ce spunem că vom livra și livrăm ceea ce promitem.
Nu există două cazuri identice în cursul tratamentului. Sexul și vârsta clientului, urgența, mărimea și originea problemei, toate acestea variază, iar noi trebuie să ne adaptăm cunoștințele și să ne adaptăm pentru a găsi cea mai bună soluție. Dar acest lucru este la fel de valabil și pentru formarea noastră sau pentru produsele noastre.
Din fericire, dorința și motivația pentru îmbunătățirea continuă sunt din ce în ce mai prezente în rândul furnizorilor de servicii. Dar, din păcate, profesionalismul este din ce în ce mai puțin prezentă. Această valoare dispare adesea odată cu progresul, deși poate asigura o autoevaluare corectă și perseverența în îmbunătățirea continuă. Deși suntem susținători ai inovării, rămânem conservatori în această privință.
Credem că oricine poate face lucruri mărețe, cu cunoștințele, instrumentele și atitudinea potrivite. Scara de "mare" este diferită pentru fiecare caz în parte, dar pentru fiecare persoană înseamnă să-și depășească propriile limite pentru a avea un impact asupra lumii din jurul său. De aceea, ne extindem în mod constant cunoștințele, căutăm soluții inovatoare și profesionale și ne depășim limitele pentru a face pași mici către obiectivele noastre mari.
PODIATRIA
O nouă profesie între pedichiură medicală și medicină

Noua profesie între medicină și podiatrie

Mulți oameni suferă de probleme ale picioarelor și ale rotunjimilor care sunt dificil de tratat și se vindecă greu. Aceste cazuri depășesc competența podiatrilor și nu intră încă în sfera de acțiune a chirurgilor.

Dorim să contribuim la realizarea acestui lucru prin munca noastră zilnică și prin viziunea noastră.

„DE CE”
ÎMBUNĂTĂȚIREA CALITĂȚII VIEȚII

Prin dezvoltarea propriilor noastre competențe, ne străduim în mod constant să ajutăm oamenii să își îmbunătățească calitatea vieții, astfel încât să se poată concentra pe obiectivele lor, mai degrabă decât pe problemele lor.

Află mai mult
MISIUNEA NOASTRA
SĂ AJUȚI SE SIMTE BINE, SĂ VEZI FEȚE RECUNOSCĂTOARE ESTE O RECOMPENSĂ

În loc de intervenții drastice, chirurgicale, ajutăm clienții cu problemele lor de picioare și de circumferințe cu tratamente inovatoare și produse speciale și răspândim utilizarea metodelor de podiatrie fără durere prin formarea de podiatri.

Află mai mult
VIZIUNEA NOASTRĂ
PODIATRIA FĂRĂ DURERE NU ESTE UN VIITOR ÎNDEPĂRTAT, CI PREZENTUL

Viziunea noastră este de a stabili podiatria în România prin crearea unei comunități profesionale care să se susțină reciproc și a unei rețele clinice extinse.

Află mai mult
Accept Refuz