Contact
ELIMINAREA PROBLEMELOR, ÎMBUNĂTĂȚIREA CALITĂȚII VIEȚII ȘI REFACEREA ASPECTULUI ESTETIC

Tratamente inovatoare, podiatrice și chirurgicale
Sfaturi profesionale pentru îngrijirea picioarelor la domiciliu
Produse de calitate pentru regenerare, tratament și prevenție

Rezolvarea problemelor de sănătate, genetice, de accidente sau de stil de viață
Ameliorarea durerii, ameliorarea afecțiunilor recurente
Îmbunătățirea calității vieții, refacerea aspectului estetic
Un pas spre un nivel mai înalt în profesie
Pași mai ușoare zi de zi

În centrul nostru din Arad folosim tehnici internaționale în tratamentele noastre care ajută la rezolvarea problemelor de picior și de circumferință într-un mod țintit, precum și la îngrijirea ulterioară a rănilor și, dacă este necesar, asistăm și la intervenții chirurgicale cu medicul specialist corespunzător.

Produsele speciale pentru îngrijirea picioarelor pentru uz casnic sunt, de asemenea, disponibile pentru achiziționare în magazinul nostru online, cu opțiunea unei consultații online înainte de a cumpăra, pentru a vă asigura că vi se oferă sfaturi personalizate pentru a vă ajuta să obțineți prevenirea și regenerarea corectă.

Mai mult de 100 de podiatri au fost deja instruiți de noi și folosesc metodele și produsele noastre inovatoare pentru a ajuta mai multe persoane cu probleme ale picioarelor și ale unghiilor

TRECUTUL NOSTRU ESTE ÎNGRIJIREA UNGHIILOR, VIITORUL NOSTRU ESTE ÎNGRIJIREA CLINICĂ A PICIOARELOR
Pentru că problemele picioarelor pot fi tratate fără intervenții drastice

În calitate de coordonator profesional al Nail Secrets, pe lângă formarea mea podiatrică acreditată la nivel internațional, de asemenea, am pregătire de asistent generalist. Toate astea având scopul ca tratamentele și formarea profesională oferită de mine în domeniul podiatriei, să le ridic la cel mai înalt nivel al științei sănătății.

Avem colaborare cu mai mulți medici din țară și din străinătate din domeniul diabetologiei, chirurgiei, ortopediei, dermatologiei și din alte domenii ale medicinei pentru a combina diferite cunoștințe și tehnici,  cu scopul de a oferi cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

În calitate de podiatru și instructor, am participat la mai multe operații chirurgicale, astfel încât, urmând și încorporând tehnici internaționale, inovatoare, intervenții specifice concepute pentru diverse probleme ale piciorului să poată fi implementate și în țara noastră.

Numele meu este Elisabeta Nagy,
podiatria fără durere este
misiunea mea de 10 ani
Află mai mult
Accept Refuz